Vill man vara fin får man lida pin, eller?

Idag finns det en massa olika skönhetsingrepp man kan utföra, om man känner att man vill göra sig lite finare, eller vad man ska säga. Stämmer det då detta med att vill man vara fin, får man lida pin? Tja, en hel del ingrepp man gör, de känns ju. Väljer man att plastikoperera sig till exempel så kommer man ju att ha ont efter. Däremot om man gör ett mindre ingrepp, som injektioner i ansikte eller så, så känns det inte lika mycket. Man kan förresten utbilda sig inom injektionsteknik, via Zfill Aesthetics- Utbildningar och Kurser. Jag läste förresten en gammal artikel på nätet, om just att lida pin för olika sorters behandlingar.

Vad gör ont?

I artikeln jag läste så radades en mängd ingrepp upp. Som ska göra ont. Men, allt är ju relativt med och beror så klart på vad man har för smärtgräns med! Men bland det de räknade upp fanns bland annat kemisk peeling. Och det är klart, då är det syror man använder. Sedan var det även andra saker som strömbehandling, IPL och laser. Sen flera operationer, som fettsugning, ansiktslyft med mera. 

Ska man göra ingrepp?

Huruvida man ska göra eller inte göra ingrepp, det är upp till var och en tycker jag. En del skäms över vissa saker på sin kropp och då är det ju klart att de ska få hjälp med detta. Bara det inte går till överdrift tänker jag och man gör ALLT. 

25 Mar 2019