Träna utomhus är perfekt nu på våren

Nu när april är här och våren bara är runt hörnet, är det inte fel att planera att träna en del ute. Redan nu har vi haft flera dagar med vackert väder och perfekta dagar att vara ute. Träning ute kan varieras på en mängd olika sätt. Gör lite det du tycker är kul. Tränar du mycket och intensivt kan du behöva tillskott. Läs mer på fitline-fitness.se. Löpning i backe är ett sätt att träna bra ute. Backträning är ett mycket bra sätt att jobba med styrkan i benen och orka mer på den vanliga löprundan. Värm upp ett par kilometer genom att göra lugn jogging och spring sedan kraftfullt uppför backen med stolt hållning. Jogga eller gå ner. Upprepa valfritt antal gånger. 

Mer bra saker att göra ute

Ute finns det en massa saker att använda sig av. En parkbänk går att använda för att göra step-up på till exempel. Ta ett kliv upp på bänken och lyft knäet mot kroppen, stå stilla någon sekund och hitta balansen innan du kommer ner och byter ben. Det går även göra sneda push ups på bänken. Dips med!

Det finns en massa mer träning att göra ute, med olika saker till hjälp, gungorna, trottoarkanter, lyktstolpar med mera!

Sedan är det inte fel att ägna sig åt saker som promenader, stavgång med mera ute i naturen, nu när det är vår och varmt!

Gör saker du gillar, men gör dem ute!

12 Apr 2019