Så nödvändigt med god sömn

Den senaste veckan har jag haft det stressigt, och jag har vaknat lika trött som när jag gick och lade mig. Skitjobbigt att känna som om jag sprungit marathon när jag vaknar. Så därför har jag bestämt mig för att göra något åt saken – jag har köpt en ny säng!

Gissa om jag känner mig utvilad? Det enda jag ångrar i sammanhanget är varför jag inte gjorde det tidigare? Är man en aktiv människa som jag är ju inte sömn det första man tänker på. Inte förrän du inte får sömn på nätterna, vill säga. Det ungefär som med din hälsa... Hälsan tiger still, heter det ju, och man märker att man hade hälsan, ända tills den försvunnit. Du tänker inte på att du sovit gott, tills du inte har sovit alls några nätter, som jag. Hahah...

Underbara madrasser som ger god sömn

Det var detta som gav mig min goda sömn tillbaka. Så märkligt. Jag som trodde att madrasser var mardrasser, men tydligen inte. Det var stor skillnad, faktiskt. Skillnaden ligger tydligen i materialet. Det finns olika material som väljer att forma sig runt kroppen. För mig var det en nyhet. Det jag behövde eftersom jag var så stressad, var en madrass som talade om för min kropp "att nu kan du slappna av, för nu tar jag hand om din kropp". Bra va? Jag slår vad om att prinsessan på ärten redan sov på en av de här madrasserna...! 

1 May 2017