Hitta en ny kul träningsform

Träning, det är något de flesta vet är bra för en. Men det var ju det där med att hitta motivationen och lusten för det. Det man kan göra är att testa helt nya saker att träna. Skippa gymmet eller löpningen om du inte gillar det. Det finns massor av saker att testa på. Satsa även gärna på kosttillskott när du tränar. Läs mer här. 

Vad kan man då testa på att träna, eller göra för att få träning? Här kommer ett par förslag på det.

Förslag på saker du kan testa

Du kanske red när du var liten? Varför inte ta upp det intresset igen? Ridning är en bra träningsform. En annan skonsam träning är simning. Eller varför inte gå lite wild and crazy och testa pole dancing. Det är numera en erkänd träningsform faktiskt. 

Andra saker du kan testa på om det är för dig är squash eller kanske orientering? Skidåkning är annars både kul och utmanande. Sedan finns det ju olika former av dans, så väl som du kan ägna dig åt yoga, crossfit eller golf.

Paddla kajak eller kanot är även det bra träning samtidigt som det är skoj.

Det viktigaste är att du rör på dig, på något sätt samtidigt som du tycker det är kul. Det gör det lättare att orka fortsätta med det. Allt för många ger upp sin träning annars för att det är jobbigt samt att de inte alls är kul. Så hitta det du gillar!

 

7 Jan 2020