Håret är känsligaste kroppsdelen

 

När det kommer till det rent estetiska så kan nog de allra flesta hålla med om att den absolut känsligaste punken på kroppen är håret. Vi är mycket medvetna om vad vi klär i för frisyrer och hårfärger och kan lätt bryta ihop fullständigt om det blir fel. När det gäller smink och kroppsvård i allmänhet så kan det liksom inte bli så fel att "allt är förstört", men det är alltid en överhängande risk när man måste besöka frisören.

När ens frisör går på föräldraledighet

Vissa älskar att ändra frisyr och hårstil, medan andra alltid bara vill att det ska se exakt likadant ut, eftersom det är det enda man passar i (enliget en själv då). Det värsta som kan hända en är att ens favoritfrisör slutar jobba, eller föder barn och är föräldraledig ett år. Det tar nämligen lång tid att hitta en nya frisör som man klickar med och vägen dit är mycket riskfylld. Framför allt är det klippkonsten som är knepig. Vad som är en toppning för mig är sällan en för min frisör (de klipper ALLTID för mycket!).

Glossy Day

Jag har just ställts inför detta dilemma då min frisör givetvis ska föda barn vilken dag som helst. Att hitta en bra frisör i Stockholm som har tid inom ett fönster på två veckor och som dessutom inte begär 200 000 spänn för en toppning, det är inte det lättaste. Och man har ändå ingen garanti för att man inte lämnar salongen i ett lilafärgat stubb. 

Jag har i alla fall blivit tipsad om Time center för att hitta en ny frisör, eftersom man där kan läsa recensioner och gå efter ratings och sånt. SÅ jag har nu bokat en tid via Timecenter och hoppas på det bästa. Vi får väl se!

23 Jun 2017