Plats att utöva min hobby!

En hobby jag har, det är att pyssla och det med en mängd olika saker. Jag gillar att tillverka egna kort, egna smycken och en massa andra grejer. Till en början satt jag vid köksbordet, men insåg att det var inte hållbart för fem öre. Jag har allt för mycket saker och att alltid behöva röja efter mig var väl inte det optimala, särskilt inte om jag inte var färdig med just det jag höll på med. Så jag gjorde så att jag fixade i ordning en egen hobby hörna här hemma, där jag kan ha mina saker och även sitta och pyssla när jag vill. Jag köpte ett stort skrivbord, som får plats med en massa grejor. Dessutom köpte jag flera andra sorters kontorsmöbler, så som hurtsar och lådor att förvara mina pysselgrejer i.

Smart att använda kontorsmöbler

Min pysselhörna är inte ett kontor i den bemärkelsen, men jag har satsat på att köpa kontorsmöbler så som ett skrivbord som går att höja och sänka. Jag såg på nätet att morekontor.se är ett ställe som erbjuder skrivbord med mera, och det gav mig inspiration till att inreda min egen pysselhörna.

Satsa på ett bra skrivbord du med

Om även du har en hobby eller bara vill skapa en arbetsplats för dig själv, så är det bra att fokusera på att köpa ett riktigt bra skrivbord och en bra kontorsstol. Sedan fylla på med andra typer av möbler som du behöver, så som förvaring med mera. Det gör att man får en bra arbetsplats att arbeta så väl som att pyssla vid.

27 Apr 2017